tirsdag 24. april 2012

Team-samling Elverum

Hei

En ny, og som vanlig brutal teamsamling er unnagjort. 5-mils lagtempo på landeveien, etterfulgt av en resttur på mtb besto søndagen av.

Lagtempoen har blitt en sen apriltradisjon på dette laget , men for min del var det første gang. Var derfor ganske spent på hvordan det var og kjøre 5 mil bånn fjøl med denne gjengen. Resultatet var 55 minutter (av 69 mulige) på i4... med andre ord, kjett for junior sine lår! Men følte meg ganske grei form så klarte heldigvis å henge med hele veien.

Så var det restturen, den ble en resttur av den hardere sorten. Mye stisykling gjorde alikevel at det ble gøy. Tiden imellom øktene befant vi oss hjemme hos Repshus,  det skulle vise seg og være en fin plass og tilbringe tiden. Satt opp en skikkelig rittcamp med bålpanne og hele greia. Spiste pølser, og en kjempegod grøt (takk til Camilla Repshus for den). Så var det kaffe, candy og en diger marsinpankake med teamlogoen på! nytelse på høyt nivå...

Alt i alt en kjempedag på Elverum. Aldri noe tull når Hedmark Terrengsykkel møtes til samling, slike økter gjør oss bedre. Det er mange i denne gjengen som er kjøresterke og god form så føler det er bra at sesongstarten nærmer seg!


Eirik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar