onsdag 4. april 2012

Påske

Hei

Årets påske er allerede godt igang. Et par uker med finvær før ferien skulle legge et godt grunnlaget for en bra sykkelpåske. Men to uker med finvær på Tynset betyr ofte at ruskvær er rett rundt hjørnet. Dette har hittil vist seg og stemme, så en del sykling har blitt byttet ut med ski.

Hadde et håp om å få trent en del med storebror, nå som begge har fri og en mengde tid disponibel . Men denne påsken er inget unntak fra alle andre påsker, storebror er sjuk og svak og ikke i stand til å trene normalt. Gleden etter å ha slått lillebror på årets birkebeinerrenn ble nok for stor, banketten ble deretter, og sykdommen inntraff som bestillt et par uker etter.

Jeg er frisk og har fått kost meg bra. Sykla litt, gjennomført intervall både til fots og på ski og gått et par fine fjellturer de siste to dagene. Henholdsvis på Rødalshøa og Rødsjøpiggen. Topp stemning og fin trening med slike påskefjellturer :)

I morratidlig er det 5x7 minutter  MTB på programmet med Brovold! Fikk juling så det holdt sist vi gikk intervall på ski, så håper å revansjere dette i morra.

Fortsatt god påske alle sammen!

Eirik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar