søndag 15. april 2012

Ny dag, nytt nedelag:)

Hei,

Helga starta fint Lørdag med en strålende langtur utover kjente trakter i Ås området med Kjell Arne. Sola skinte, vi stoppa og kjøpte oss kaffe, cola og vaffel og jeg kunne notere at jeg hadde et bra forsprang på Kjellis, noterte årets lengste sykkeltur med 4,5 time..
Idag var sola borte, men jeg brøt meg ut med racern med planer om intervaller opp Grefsenkollen. Fire drag på drøye 11 min fra Skeidbanen til Grefsenkollen var hard kost. Første skikkelige hardøkt etter skibirken etter lang forkjølelse, og det var tungt. Siste to dragene kom møkkværet skikkelig med regn nederst, hagl midt i lia og snø på toppen, det går under kategorien ekstremt utrivelig og kaldt. På veien hjem var fingre og tær stivfrossen og jeg tråkket hjem med fantasier om dusj og en varm kaffekopp. Men så lett ble det ikke, 300 meter hjemmefra, ned siste bakken vrenger en motgående sportsbil over i mitt kjørefelt, han ser meg i det han er på tur inn i en sidegate og stopper på tvers midt i veien. Tror ikke han vet hvordan bremseeffekten er på racer i høljregn, for det endte med at jeg ikke kunne unngå å gå rett inn i bilen, over panseret og ned på andre siden. Sykkelen var også med på lufteturen, men merkelig nok klarte den seg fint, kun litt sundrevet styretape og striper i styret, mens jeg kun hadde litt skrubbsår på kneet. Klissbølt asfalt med null friksjon får nok ta æren for at det gikk såpass bra. Føreren av sportsbilen spratt ut og var redd for hvordan dette gikk, mens folk sto skrekkslagne rundt å stirret. Han var virkelig lei seg og beklaget skikkelig, og var en lettet mann når jeg sto opp like hel. Verre var det med hans sportsbil (såpass satt ut at jeg husker ikke merket) som hadde fått noen skikkelige striper fra min tur over panseret. Men han påpekte klart og tydelig at dette var kun hans feil, så dette måtte jeg ikke bry meg om. Jeg syklet derfor hjem litt sår på kneet, iskald og forfjamset..

Ettermiddagen ga heller ikke mange oppturer: Nordhaug i kanonform måtte også smake asfalten 300 meter før mål etter fryktelig manøver av Cunego, Spurs på hode ut av FA cupen etter 1-5 tap, Man U filmer seg til straffe som vanlig og jeg har tilbrakt seks timer i maleklær å malet store deler av leilighetas innvendige dørkarmer, ikke akkurat tidenes søndag:) Taco og Cola til middag var nok en av dagens få oppturer, gratulerer også til søster Fisk med dagens 25-års dag!

Anders

4 kommentarer:

 1. Voldsomt mange dører i na leiligheta??
  6timer på innvendige dørkarmer?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nøyaktig da vettu, og pirkejobb. Mener det nøyaktige antall innvendige dør- og vinduskarmer var 21, er jo to sider av hver dør:) Tok ikke alle denne søndagen, halvparten..

   Slett
 2. JØSS!! Tryggar å sette seg i hockey ned fra Galdhøpiggen enn å vørr i Oslo ser je :)

  Ole

  SvarSlett
 3. Synes du så litt rød ut i trynet på bildet mens du sov i bilen på vei hjem og, men det var kanskje resultat av feiringa? :)

  Anders

  SvarSlett