onsdag 9. januar 2013

Store kontraster, verden er urettferdig..

Jr er i skyene om dagen. Sanker sol, samler mil på sykkel, spiser seg god og rund på inclusive middag (det hotellet går nok i minus denne uka), studerer lettkledde damer og jobber nok med brunfargen på Gran Canaria. Jeg sitter i Oslo og det går i jobb, tåke og sår hals. Jula ga som planlagt mye god og variert trening, mest ski, noe sykkel, styrke og gåing i skauen på jakt (jada, det var fram til 23. des, jakt i jula er forbudt). Men som en dårlig tradisjon har jeg blitt forkjøla etter jul. Kombinasjonen mye trening, kulde, lystige lag og mye folk samla går som regel te helvete hver gang. Man burde kanskje lære, men forutsetningene er de samme hvert åt og jeg går i samme fella.... Gang på gang..

Har derfor blitt noen rolige dager etter jul, men håper det ikke går for lang tid før jeg er tilbake i trening.. Kjedelig å sitte å sture i stua når sola skinner og skiløypene ligger klar innover marka..

Som de fleste har skjønt kommer vi til å starte et nytt sykkellag neste år, brikkene er på plass nå, så snart kommer alle detaljene..


Vi høres!

Anders

1 kommentar:

  1. flott blogg, liker denne bloggen, men mye rat folk legger ut no offence

    du skulle hatt slik mal som her tilbudsvarer.blogspot.com
    slik at det er enklere å bruke chrome nettleser

    SvarSlett