torsdag 25. april 2013

Parkert i Maridalen...

Det er vår i luften, syklene fra DBS er i hus og tatt i bruk, og våre flotte drakter fra Craft glinser om kapp med sola ute på veien om dagen.. Har omsider kommet skikkelig i gang på sykkel, men nesten utelukkende på racer enda. Ikke all verdens av mil, men fått kjørt en del harde økter. Noe lagtempo med banden i Maridalen og et par økter opp Svettern (Skeidbanen-Tryvann).

Tråkket føles generelt elendig enda, i alle fall i bakkene, men heller ikke det store på flatmark, kanskje har det blitt for mye kakeklubb gjennom vinteren? Ble regelrett pissa på av Bersvend opp Grefsen sist uke, han på terrengsykkel, jeg på racer, men han desidert først på toppen.

Får trøste meg med at kalenderen viser april enda. Denne våren har jeg også lagt inn noen nye utfordringer i kalenderen. Har bestemt meg for å gjennomføre Birktrippelen i år, det betyr jo bare en ny øvelse i forhold til tidligere, Birkenløpet i starten av juni. Mens rennet og rittet gir følelsen av mestring, flyt, teknikk som sitter og mye moro, vet jeg at løpet nok blir 20 km med hat og smerte for min del... Siden jeg uansett skal løpe litt før dette skal jeg også løpe et par etapper i Holmenkollstafetten og være med på NM duathlon (løp+sykkel+løp). Sistnevnte blir en morsom utfordring på en ny arena..

Jeg har vært så heldig å få bli med i triathlonklubben Royal Sport. Og for en brutal start, innmeldigen foregikk i kombinasjon med klubbtestløp i Maridalen 2 km løp+ 10 km sykkel+ 2 km løp i kveld. Ikke avskrekkende langt, men du verden så slitsomt når det står på. Aldri vært med på dette før, men pakket joggeskoa i sekken og syklet oppvarming inn i Maridalen. Relativt spent på løpsformen med to løpeturer i beina siste 7 måndene, begge med Anders P(Porno Anders som han gjerne ble kaldt når han var på høyden med ball i beina) i Berlin på personalseminar sist helg. Hjelper heller ikke på at begge turene nok ble gjennomført med litt undersudd av søvn og overskudd av helt andre ting fra natten før... Hang meg på bestemann fra start, tenkte i 200 meter at dette er jo null stress, men så sa det også stopp. Gampet med blytunge elefantsteg inn til runding, og etter tidenes treigeste skobytte var jeg klar på sykkelen, resten av gutta på temposykkel, jeg på vanlig racer. Denne delen gikk ok, men klarte ikke hente inn noe. Så, dagens sjokk, overgang sykkel til løp igjen. Etter et nesten like skrøpelig skobytte var det ut på løping igjen, beina strittet i mot, men prøvde å flytte dem framover. To km med smerte senere var jeg i mål. nesten to min bak vinneren.. Men akkurat raskt nok til å få bli med i klubben:)

Konklusjonen er at noe må gjøre i mai måned! Målet er et realt skippertak i mai, mens andre skal være i form denne måneden, skal jeg bruke tiden på å komme meg i form!

Anders

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar