fredag 31. juli 2015

Nå smeller det!

Juli måned deler på mange måter sykkelsesongen i to. Det er store ritt på våren, og det er store ritt på høsten. Midt på sommeren er det i større grad trening og lokale ritt som preger livet. Storebror tok på seg skribentrollen første del av Juli, nå tenkte jeg å fullføre. Best i den rekkefølgen da hans hukommelse ofte har en tendens til å fravike fra sannheten. Subjektive visualiseringer, sannheter med modifikasjoner.

Jeg gikk inn i Juli med blandede følelser. En sesong som startet så lovende skle bokstavelig talt ned i gjørma etter 4,5 time på Haraløkka i Mai. Følgene ble en Juni med mye ball. Noen ritt endte med fiasko, mens noen ritt endte uten start i det hele tatt. Kom meg akkurat i vater igjen til å få delta på hjemlige trakter under Trans. Dessverre med et grunnlag som førte til lite heder og ære.

Deretter var det hedmarksvidda rundt. Stakk av med seieren rett foran den lange nesa til storebror. Til hans store fortvilelse. "oppgjør på kammerset" var det som møtte meg i Østlendingen mandag morgen. Her snudde en dårlig trend, og videre ble det en fin sykkelreise gjennom Juli. Fått gjort en solid treningsjobb og besøkt toppen av seierspallen 3 ganger.

Moratråkket

Femundrittet


Mot slutten av Juli derimot må junior en tur ned fra sin rosenrøde sky. Fra toppen av seierspallen må jeg avlegge en visitt i løvens hule. I et bygg som kalles hioa. Høyskolen i Oslo og Akershus. Karmaen hjemsøkte meg. Alle med fisk11 på vennelista på snapchat kunne observere at undertegnede kalte seg byggingeniør for et par måneder siden. Snakk om å leke med ilden. Bacheloroppgave og eksamener var levert, men ingen resultater var innkassert. I skrivende stund er konteeksamen til sensurering. Så får høyere makter avgjøre veien videre.

Nå står vi igjen ved inngangen til August. Fokuset er spisset ytterligere, og de største nasjonale høydepunktene står for tur. Interne brødre- og lagdueller er fullstendig tilsidesatt, nå er det alvor. Om tre uker er Grenserittet, NM og Cykelvasan unnagjort... Vi gleder oss til det som er i vente.

 Jobben er gjort, nå smeller det.

Eirik
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar