søndag 22. desember 2013

Blodslit på Vallhall innledet årets juleferie

Etter uker med eksamensslit og langsomme dager på Høyskolen i Oslo, kom endelig det tidspunktet 2 klasse bygg har ventet på en god stund. 13 desember, luciadagen, juleferie! For en befrielse. Lykke, glede, frihet, har ikke ord.....

Og si at vallhall testsenter innledet juleferien blir vel igrunn å skryte litt, det var et par andre aktiviteter som kom først på lista. Det begynte allerede fredagkveld. Så fort de 9 sidene med kostruksjonslære var levert i Gymsal 1 på Pilestredet,  galopperte jeg ivei for å rekke 17.08 banen fra Nasjonaltheateret. Julebord sto for tur og marginene var knappe. Hjem til Besserud for å hoppe i dressen, for å så kjøre banen ned igjen på bare et blunk. Julebord er alltid trivelig. En erfaring  fra denne kvelden er at tapas kan være en tolvmodighetsprøve med sulten Fiskvikmage, men det kom jo forsovidt ikke som noe sjokk.

Resten av helgen ble brukt til å utføre diverse utsatte sysler, samt lade batteriene. Disse får jo hard medfart i en slik periode. Fikk også prøvd skia en tur før ferden gikk nordover igjen, uten at skiføre i Oslo er noe å rope hurra for. Det var tilstander som minnet mere om flom enn om desmeberføre på ski som møtte meg da jeg gikk ut av døra forrige helg. 7 plussgrader og yr i lufta. Makan!

Så var det over til alvoret! Testresultatene fra mandagens test på Vallhall. Foruten om den siste uken før ferie har pila pekt riktigere vei enn på lenge de siste månedene. Det har vært mye hardkjør som jeg føler har gitt en viss form for avkastning. Men som nevnt begynte kroppen å si fra forrige uke. Den var lei av eksamen og trening på en gang. Var litt smådau på testdagen også, men fikk jo tråkka litt. 339 i terskelwatt og 75 i maks O2-opptak. Det er fasit, så får man ta det derfra. Du kan lese mer om testsenteret på Vallhall på deres hjemmesider (www.vtts.no)

Uansett tall og testresultater så er det nå ferie, kjenner det kommer form, glede og overskudd for hver time som går. Tynsetjulen ble innledet på best mulig måte! Nemlig med en dag i skogen. Lenge siden sist nå, så det var ufatteligg deilig og befriende å finne fram sekken og børsa igjen noen dager før det er over.


Eirik

En av de mange oversiktene du får etter utførgt test er denne:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar