søndag 3. februar 2013

Kneproblemer.... +en sunn venn som har flyttet inn:)

En pause fra mekanikk-boka blir nå benyttet til å gi en oppdatering på hvordan jeg ligger ann i løypa. For det er nemlig i løypa jeg har tilbragt treningstimene denne helga!

Mot slutten av blodslitet på NIH forrige torsdag kjente jeg noe lureri i kneet. Av vane ble dette oppfattet som noe småtteri som går over av seg selv. Noen dager senere var jeg en tur ute på piggdekk, og kjente fort at dette lureriet i kneet ikke lenger bare var noe lureri. Ante mange ugler i mosen før neste test på NIH dagen etter. Det gikk selvsagt som det måtte på testen og håndkledet ble kasta inn ganske fort, og dagen etter var det rett til fysio på Smestad!

Der var tendensen tydelig. Starten på det som kalles et "langdistansekne" var dommen. Rask behandling og alternativ trening skal forhåpentligvis avslutte disse knesmertene i løpet av et par uker. Derfor har de siste tre treningsdagene blitt utført på ski. 9 timers skigåing, hvorav to av dagene var knallgode intervaller og den siste var gjennomgåing av holmenkollmarsjtraseen før neste helg. Intervaller Fredag bestod av 6x6, mens dagens intervall bestod av 30x1 min (btw en super o2 økt), begge øktene ble gjennomført på flatt jern.... Føler absolutt formen er ok+, og ser nå frem mot neste helg som på mange måter blir en prestisjeduell. Alle 4 på laget, samt hybelvert/trofast treningskompis Frode står samlet i pulje 1 og er klare til å gjøre opp seg imellom!

Fredag morgen var jeg en tur til Årnes, nærmere bestemt til Helios sitt lager. Skulle hente "noen" varer. Det som møtte meg var en hel pall med alt 4 matglade gutter/menn kan tenke seg. Alt fra riskaker, nøttepålegg, oljer, frokostblandinger til pesto, pasta og ris. Har gjennom helgen fått smakt på veldig mye(alt som konsumeres på en helg er ganske mye), og er veldig fornøyd. Havregrøt, knekkebrød og frokostblanding til frokost, riskaker til kaffen, olivenolje på salaten, krydder på potetene, speltskruer med pesto til lørdagslusnj og til og med pastasaus på pizzaen lørdagkveld. Positivt overasket er vel stikkordet. Smakfull og sunn mat som virkelig metter. Utrolig glad for at vi har med en bedrift som Helios på laget. En bedrift som står for sunne og gode verdier innen idrettssammenheng.  Dette lover bra!!

Nyt resten av de små helgetimene...

Eirik


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar